Shoes | Santoni Online

De kwaliteit van Santoni

De handgemaakte schoenen van Santoni zijn elegant en eigentijds. Het Italiaanse merk is in de afgelopen jaren toonaangevend geworden voor mooie schoenen die van goede kwaliteit zijn. Santoni weet deze twee eigenschappen goed te combineren en heeft een uitgebreide collectie van handgemaakte schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen op de markt gebracht.

Santoni staat voor kwaliteit

In 1970 is Andrea Santoni begonnen met het maken van schoenen. De komst van de schoenfabrieken met de bijbehorende massaproductie leidde tot schoenen die snel uitliepen. Bovendien lieten de naden vaak snel los. Santoni werkte zelf op een schoenfabriek en omdat hij streefde naar kwaliteit besloot hij om het ambacht van schoenmaker zelf te leren. In 1975 opende hij samen met zijn vrouw zijn schoenmakerij. Vandaag de dag heeft hij twintig meester schoenmakers in dienst die de schoenen grotendeels met de hand maken. De kwaliteit van zijn schoenen is nog net zo belangrijk als in 1970. Elke schoen die de fabriek verlaat wordt persoonlijk door de meester schoenmaker gecontroleerd. Santoni werkt uitsluitend met top kwaliteit leer, kurk, rubber en hoogwaardige synthetische materialen zoals Vibram.

Santoni is Italiaans design

Voor het merk is het uiterlijk van de schoenen minstens zo belangrijk als de kwaliteit. Naast een collectie van klassieke schoenen, heeft u de keuze uit een collectie schoenen die perfect aansluiten bij de huidige mode trends. Leer is een natuurlijk product waardoor ieder paar schoenen een unieke uitstraling krijgt. Tijdens de afwerking wordt het leer gepolijst met meerdere kleuren schoensmeer waardoor de natuurlijke uitstraling van het leer geaccentueerd wordt. Leer, rubber en Vibram worden gecombineerd in de verschillende modellen en de schoencollectie bestaat uit schoenen voor serieuze, sportieve en casual outfits.

Santoni ook voor u!

Handgemaakte schoenen kosten misschien iets meer, maar als u ze goed verzorgd dan kunt u ook jarenlang genieten van uw schoenen. Juist de kwaliteit van materialen en stevigheid heeft ervoor gezorgd dat handgemaakte schoenen erg populair zijn geworden en tegenwoordig in iedere schoenkast terug te vinden zijn.