Shoes | Santoni Online

Over Santoni

Mensen die graag onderscheidend zijn en niet met de massa mee willen lopen geven de voorkeur aan schoenen die met de hand gemaakt zijn. Handgemaakte schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar zijn ook onderdeel van uw persoonlijke stijl. Verfijning, kwaliteit, klasse en oog voor detail zijn kenmerken die passen bij mensen die de voorkeur geven aan het dragen van handgemaakte schoenen. Uw outfit is een essentieel onderdeel van uw persoonlijke presentatie en schoenen zijn een krachtig item om uw individualiteit te projecteren.

Santoni biedt handgemaakte schoenen met een statement

Al ruim dertig jaar ontwerpt en maakt Santoni unieke schoenen. In het Italiaanse familiebedrijf werken twintig meester schoenmakers die elke dag zorgvuldig en met de hoogste eisen op ambachtelijke wijze schoenen produceren voor heren, dames en kinderen. Santoni maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen en leersoorten. Zelfs de binnenzool wordt vervaardigd uit kwaliteitsleer. Naast de kwaliteit van de schoen is ook de uitstraling van de Santoni schoen uniek. Door het leer te polijsten met meerdere poetsbeurten en door gebruik van verschillende tinten schoensmeer, krijgen de schoenen die unieke uitstraling welke alleen bij handgemaakte schoenen terug te vinden is.

Santoni is een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben

Handgemaakte schoenen zijn een echte investering. Vaak wordt gedacht dat handgemaakte schoenen duur zijn. Maar in tegenstelling tot de in massa geproduceerde schoenen zijn handgemaakte schoenen juist heel stevig en comfortabel. De naden van de Santoni schoenen zijn met de hand gestikt en door het gebruik van hoog kwalitatief leer blijven uw schoenen lang in model. Als u uw handgemaakte schoenen met zorg behandeld, dan gaat u jarenlang plezier van hebben uw stappers.

Santoni weet stijl en ambacht goed te combineren

Andrea Santoni, de oprichter en eigenaar van het Italiaanse schoenenbedrijf, ziet zijn schoenen niet als merkschoenen maar typeert zijn schoenen als kwaliteitsschoenen. Elk paar schoenen wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en fouten voordat de schoenen het bedrijf verlaten. Het uiterlijk van de schoenen staat garant voor echt Italiaans design en Andrea Santoni ziet zijn schoenen dan ook graag als echte kunstwerkjes. Als uw voorkeur uitgaat naar handgemaakte schoenen, dan laat u zich ongetwijfeld inspireren door Santoni.