Shoes | Santoni Online

Populariteit van Santoni schoen

Santoni schoenen zijn handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit geproduceerd in het Italiaanse Corridonia. Andrea Santoni, oprichter en eigenaar van het bedrijf, kiest zorgvuldig het leer en de materialen die worden gebruikt voor het maken van zijn schoenen. Dertig jaar ervaring in combinatie met zijn getrainde handen zijn de beste graadmeter voor kwaliteit tijdens het selecteren van de fijnste leersoorten. Santoni maakt alleen gebruik van full-grain leer, traditioneel gelooid en behandeld volgens eeuwenoude processen. In het familiebedrijf werken twintig meester schoenmakers de elke dag met passie en enthousiasme en op ambachtelijke wijze de schoenen grotendeels met de hand maken. De eigenaar ziet zijn schoenen dan ook niet als merkschoenen maar als kwaliteitsschoenen!

Santoni schoenen hebben een unieke uitstraling 

Indien u graag handgemaakte schoenen draagt, dan bent u ongetwijfeld bekend met het merk Santoni. Het eerste wat opvalt is de unieke uitstraling van de schoenen. De keuze van materialen en de met hand gestikte schoenen ogen elegant en verzorgd. Tijdens het afwerkingsproces krijgen de schoenen een uitgebreide poetsbeurt waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere lagen en kleuren schoensmeer. In combinatie met de fijnste leersoorten ontstaat een warme diepe gloed met een luxe uitstraling. Natuurlijk kunt u kiezen voor de traditionele en tijdloze modellen en kleuren, maar Santoni maakt ook schoenen die aansluiten bij het huidige modebeeld in verschillende trendy kleuren.

Santoni schoenencollectie 

Handgemaakte schoenen hoeven niet saai of log te zijn. Voor zowel heren, dames als kinderen biedt Santoni een uitgebreide collectie van schoenen en luxe accessoires. De klassieke modellen zijn tijdloos waar u dan ook meerdere jaren plezier van zult hebben, ongeacht het modebeeld. Voor dames ontwerpt en maakt Santoni unieke schoenen al dan niet met een hakje. De extravagante modellen zijn echte blikvangers en maken uw feestjurk of zakelijke look compleet. Of u nu man of vrouw bent; tijdens een feestje, speciale gelegenheid of onder uw maatpak draagt u een Santoni schoen!