Shoes | Santoni Online

Santoni Shoes

Al ruim dertig jaar behoort Santoni shoes tot de top van de fashion industrie. Italiaans design dat thuishoort in elke schoenenkast. Of nog beter, Santoni shoes mogen elke dag gedragen worden. Santoni biedt een uitgebreide collectie schoenen voor heren, dames en kinderen. Op kantoor, tijdens het winkelen of op een feestje, Santoni shoes maken uw outfit pas echt af. Handgemaakte schoenen worden steeds populairder omdat ze amper uitlopen, goede ondersteuning geven aan de voeten en een investering zijn waar schoenliefhebbers jarenlang plezier van hebben. Het merk Santoni is trendsetting en leidend geworden in de markt voor handgemaakte schoenen.

Handgemaakte Italiaanse topkwaliteit

De schoenen van Santoni worden al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw door echte schoenmeesters met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve soorten leer die de schoen haar unieke uitstraling geeft. Deze leersoorten worden met de hand gepoetst en gepolijst in de modieuze kleuren of krijgen een diepe warme klassieke uitstraling. De echte schoenliefhebber weet dat Santoni shoes kwalitatief hele hoogwaardige schoenen zijn. De hand gestikte naden, het gebruik van hoogwaardige materialen naast leer zoals kurk, de beste rubbersoorten en Vibram maken de schoenen sterk en duurzaam. Santoni shoes zijn een investering waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

Santoni shoes voor elke gelegenheid

Kwaliteit is en blijft de belangrijkste eigenschap van Santoni Shoes. Alles schoenen die het Italiaanse schoenenatelier verlaten worden door de meesterschoenmaker Andrea Santoni persoonlijk gecontroleerd. Naast kwaliteit wordt er veel aandacht gegeven aan het ontwerp van de schoenen. Santoni heeft een collectie klassieke schoenen die passen bij maatpakken voor heren en mantelpakjes voor dames. Door de jaren heen is Santoni zich ook gaan richten op vrijetijdsschoenen en de extravagante ontwerpen voor feestelijke gelegenheden. Santoni is een een fasion item op de rode loper geworden. Voor dames ontwerpt Santoni mooie pumps met opvallende details. Voor heren biedt Santoni een keuze uit modieuze stappers bestaande uit opvallende modellen en kleurcombinaties. De kids collectie bestaat uit sportieve schoenen die mooi en degelijk zijn voor kindervoetjes. Kwaliteit mag dan prioriteit zijn, Santoni shoes zijn gewoon mooi voor iedereen en elke gelegenheid.